taidekuja

Animeconin taidekuja

Taidekuja on paikka kaikentasoisille taiteilijoille myydä omia tuotoksiaan. Niitä voi myydä originaaleina, printteinä tai muina tuotteina. Myyjä hinnoittelee itse tuotteensa, tuo ne paikalle ja pitää niistä sekä myyntipaikastaan huolen. Myyjä on vastuussa oman pöytänsä myytävistä!

Aikataulu ja pöytien määrä

Taidekujaa varten on varattu 14 pöytäpaikkaa, jotka myönnetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Taidekuja on auki yleisölle klo 12-16 ja taidekujan myyjien tulisi ilmoittautua paikalle klo 11.45 mennessä. Taidekuja pidetään Tampere-talon Talvipuutarhassa. Sijainnin löytää helposti tulemalla paikan päälle ja seuraamalla ohjelmalehden karttaa.

Ilmoittautuminen

Tänä vuonna Taidekuja on jaettu kahteen erilliseen päivään, lauantaihin ja sunnuntaihin, ja kummastakin peritään 5 euroa/päivä. Voit varata itsellesi paikan joko lauantaiksi tai sunnuntaiksi, tai molemmille päiville. Maksun perii Taidekuja-vastaava paikan päällä.

Taidekujan ilmoittautuminen on täynnä! Kiitokset kaikille ilmoittautuneille.

Pöydän voit hankkia yhdessä kaverisi/kavereidesi kanssa. Valitkaa joukostanne yksi vastuuhenkilö, joka tekee ilmoittautumisen ja suorittaa maksun tapahtumapaikalla. Muistathan ilmoittautuessa ilmoittaa tiedot myös muista pöydän myyjistä.

Vastuu ja muita käytännön asioita

Vastuu tuotteista on ensisijaisesti niiden tekijällä. Myyjä vastaa pöydässään myytävistä tuotteista.

Fanartin myyminen on sallittua. Muiden tekemistä töistä tehtyjen suorien kopioiden myyminen on kiellettyä. Oma kädenjälki näkyviin!

Aikuisille suunnatun tai muuten rohkeamman materiaalin myynti on sallittua, mutta töiden tulisi olla selkeästi eroteltuina muista ja näkymättömissä vaikkapa kansiossa. Alle 18-vuotiaat eivät saa myydä eivätkä ostaa aikuisille suunnattua materiaalia.

Myytävien printtien tulisi olla mahdollisimman hyvälaatuisia. Hankithan printtisi painotuoteyritykseltä tai tulosta tarpeeksi laadukkaalla tulostimella valokuvapaperille.

Muista ottaa mukaan kynä ja paperia (paikanpäällä tilattuihin töihin) ja vähintäänkin tarpeeksi vaihtorahaa!

Kysymyksiä ja ilmoittautumisten muutoksia voi lähettää osoitteeseen taidekuja-2008[at]animecon.fi.