ohjelma

Animeconin ohjelma

Tuttuun tapaan ohjelmassa tulee olemaan runsaasti erityyppistä asiaa japanilaisesta populaarikulttuurista. Ohjelmassa on esitelmiä, paneelikeskusteluja, esityksiä ja kilpailuja.

» Avaa tästä Finncon-Animeconin ohjelmakartta

Varsinaisen ohjelman lisäksi launtai-iltana järjestetään ikärajattomat Animeconin iltabileet Tampere-talon Sorsapuistosalissa.

KaffeKlatch

Oletko aina halunnut jutella Finnconin tai Animeconin kunniavieraan kanssa kaikessa rauhassa? Kysyä juuri niitä mieltä vaivanneita kysymyksiä? Osallistu siis KaffeKlatchiin!

KaffeKlatch on vapaamuotoinen keskusteluhetki (n.45 min) kunniavieraan kanssa kahvilassa. Jotta Klatch saadaan pidettyä toimivana, on sinne ilmoittauduttava etukäteen infopisteessä ja vain 10 ensimmäistä ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Toimi siis nopeasti! Kunniavieraiden KaffeKlatchien aikataulut löytyvät ohjelmakartasta. (Kahvin juonti vapaaehtoista.)

Näyttelyt

Finnconin ja Animeconin kunniavieraiden taidetta on esillä Galleria Telakassa. Galleria on auki kello 14-17 lauantaina ja sunnuntaina (11-16 perjantaina). Tule siis katsomaan Charles Vessin, Petri Hiltusen ja Ms Mandun originaalitöitä! Näyttelyyn on ilmainen sisäänpääsy.

Työpajat

Coneissa järjestetään myös useita työpajoja! Katso tarkemmat tiedot ohjelmakuvauksista. Joihinkin työpajoihin mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia, joten niihin pitää ilmoittautua ennakkoon infopisteessä (ks. Ohjelmakuvaukset). Useimmat työpajoista perivät pienen maksun kustannustensa peittämiseksi. Tervetuloa!


Copyright © Finncon-yhdistys ry & Anime- ja mangayhteisö Hidoi ry 2008