Finncon-Animecon 2008

Finncon-Animecon 2008 Lattiamajoitus-FAQ

Tälle sivustolle on kerätty tietoa ja kysymyksiä/vastauksia Finncon-Animecon 2008:n lattiamajoitukseen liittyen. Mikäli sinulla on kysyttävää majoituksesta, ota yhteyttä sähköpostitse majoitus-2008@animecon.fi tai tapahtumapaikalla Infoon (1. kerroksen aulassa).

Majoitukseen pääsevät

Koska lattiamajoituspaikkoja oli rajoitetusti ja lisätilojen saanti oli hankalaa, teimme majoitukseen jonotusjärjestelmän, jossa paikkoja saa ilmoittautumisjärjestyksessä niin paljon kuin majoituspaikoissa on tilaa. Tämän jälkeen ilmoittautuneet sijoitettiin jonoon ilmoittautumisjärjestyksessä mahdollisten peruutus- tai lisäpaikkojen osalta.

Majoitukseen pääseville on ilmoitettu maanantaina 21.7. lähetetyssä sähköpostissa vahvistus majoituksesta. Sähköposti on lähetetty ilmoittautumisen yhteydessä annettuun osoitteeseen.

Mikäli et ole saanut sähköpostia, sinulle ei valitettavasti ole enää tilaa lattiamajoituksessa. Ks. alempaa tietoa muista majoitusvaihtoehdoista.

Majoituspaikat

Majoittujat on jaettu kahteen eri paikkaan, jotka kummatkin ovat kävelymatkan päässä Tampere-talosta:
- Sampolan koulun liikuntasali, Sammonkatu 2 (Kartalla numero 2)
- Tammerkosken lukion koululuokat, Rautatienkatu 3-5 (Reitti Tampere-Talolta Tammerkosken koululle)

Saamassasi sähköpostissa kerrotaan, kummassa majapaikassa majoituksesi on. Mikäli haluat ehdottomasti hyvästä syystä vaihtaa majapaikkaa (esim. olet eri paikassa kuin kaverisi), ota yhteyttä niin katsotaan voidaanko asialle tehdä jotakin.

Molemmissa majoituspaikoissa löytyy opastekyltit "Finncon-Animecon lattiamajoitus". Kummassakin majapaikassa on käytössä vain yksi merkitty sisäänkäynti, älä siis yritä muista ovista sisään.

Majapaikat ovat avoinna la klo 18:30 - su klo 10:00. Muina aikoina majapaikoille EI ole pääsyä, eikä niihin voi jättää tavaroita tämän ajan ulkopuolella. Majapaikan ollessa avoinna voit poistua sieltä välillä ja palata takaisin myöhemmin halutessasi mihin aikaan tahansa (huomioi kuitenkin hiljaisuus klo 22-09 - jos saavut majapaikkaan tänä aikana, älä häiritse jo nukkuvia).

Majoituspaikalla ei ole yksittäisiä merkittyjä paikkoja, vaan lattia täytetään saapumisjärjestyksessä seinänvierustoilta aloittaen.

Majoituksen hinta

Lattiamajoitus maksaa 9 euroa. Varaa mielellään mukaan tasaraha.

Voit maksaa majoituksen jo lauantaipäivän aikana Tampere-Talossa conin Infossa (ja suosittelemmekin tätä vaihtoehtoa). Maksettuasi majoituksen joko conipaikalla tai majapaikalle saapuessa, saat pääsylipun majoitukseen. Säilytä lippu koko majoituksen ajan.

Majoituksen hinnasta suurin osa käytetään majoituspaikkojen vuokrakustannuksiin, osa menee majoitusvalvonnassa avustavalle partiojärjestölle ja lopuilla katetaan conin yleisiä kuluja.

Majoituspaikan varustelu

Kyseessä on nimensä mukaisesti lattiamajoitus, eli tarjoamme jokaiselle majoittujalle n. 3 neliömetriä lattiapinta-alaa sisätiloissa sekä WC-tilat. Sampolalla on lisäksi käytettävissä koulun liikuntasalin peseytymistilat. Pyrimme saamaan molempiin majapaikkoihin mikroaaltouunin, mutta kylmätiloja tai muita ruoanlaittovarusteita ei ole käytettävissä.

Majoittujan kannattaa ottaa mukaan seuraavat varusteet:
- Makuualusta
- Makuupussi tai huopa/tyyny
- Korvatulpat (jos muiden kuorsaaminen tms. häiritsee).
- Hygieniavälineet

Majapaikassa siis ei ole patjoja tms. varusteita valmiina.

Majoitukseen ei sisälly aamiaista tai muutakaan ruokailua. Molempien majoituspaikkojen lähistöltä löytyy Siwa-ruokakaupat, jotka ovat auki lauantaisin vähintään klo 21 saakka, ja sunnuntaisin klo 8 alkaen.

Majoituksen turvallisuus

Majapaikoilla on jatkuvasti paikalla täysi-ikäiset valvojat, jotka huolehtivat järjestyksestä majapaikalla. Häiritsevästi käyttäytyviltä (esim. liian päihtyneiltä) henkilöiltä voidaan evätä pääsy majoitukseen tai heidät voidaan poistaa majoituksesta, tarvittaessa poliisin avustuksella. Mahdollista majoitusmaksua ei tällöin palauteta.

Majoituspaikalla on kiellettyä:
- Tulenteko
- (Hätä)uloskäyntien tukkiminen tavaroilla
- Tupakointi sisätiloissa tai uloskäyntien/ilmastointikanavien läheisyydessä
- Alkoholijuomien tai muiden päihteiden nauttiminen
- Musiikin kuuntelu kaiuttimista (kuulokkeet on sallittu).
- Kaikenlainen muu nukkujia häiritsevä käytös hiljaisuuden (klo 22-09) aikana.

Järjestäjät eivät vastaa mistään majapaikalle jätetyistä tavaroista! Jokainen majoittuja on itse vastuussa omaisuudestaan. Majapaikoilla ei ole lukollisia säilytystiloja. Majoituspaikat tyhjennetään sunnuntaiaamuna klo 10 mennessä, ja tämän jälkeen niihin ei voi jättää mitään tavaraa säilytykseen. Tampere-talon narikka palvelee sunnuntaina conin loppuun saakka.

Muu majoitus

Suosittelemme ensisijaisesti tuttujen tai sukulaisten luona majoittumista. Samana viikonloppuna olevien Kalevan Kisojen vuoksi kaupungin hotellit ovat kutakuinkin täynnä.

Tampere Camping Härmälän leirintäalueelle voi pystyttää teltan, yöpymismaksu kattaa suihku- ja keittotilojen käytön.

Pääradan lähistöllä asuvien kannattaa muistaa conipaikan sijainti lähellä rautatieasemaa ja hyvät junayhteydet Tampere-Helsinki -välillä. Opiskelijahintainen meno-paluu -junalippu Tampereelta Helsinkiin ja takaisin maksaa huomattavasti vähemmän kuin hotellimajoitukset matka-ajan ollessa alle kaksi tuntia suuntaansa. Jos Tampereen hotellit ovat jo täynnä, kannattaa harkita hotellimajoitusta esimerkiksi Hämeenlinnassa tai Riihimäellä.

Työvoimalle on tarjolla erillistä työvoimamajoitusta lauantai-sunnuntai väliselle yölle. Mikäli osallistut vänkäröintiin conin aikana vähintään 2h ajan, ota yhteyttä, niin saat ohjeet työvoimamajoituksesta.

Selvitimme kesän aikana laajasti mahdollisia lisälattiamajoituspaikkoja. Niiden saamiseen oli kuitenkin useita ongelmia: koulujen henkilökunnan kesälomat, remontit ja lattioiden vahaukset kesäaikaan, tilojen soveltumattomuus majoitukseen paloturvallisuussyistä tai tilojen muu käyttötarve tapahtuman aikaan.
» Finncon 2008
» Animecon 2008

© Finncon / Animecon 2008 Conitea