iltabileet

Animeconin iltabileet

Animeconin iltabileet järjestetään Tampere-talon Sorsapuistosalissa yhteistyössä Tampereen kaupungin nuorisotoimen ja JrockSuomen kanssa.

Animeconin iltabileet ovat 100% päihteettömät: kaikki tulijat puhallutetaan ovella ja laukut tarkastetaan. Ohjelmassa livemusiikkia (Time to Destination), kilpailuja ja muuta jännittävää!

Aikataulu:
19.30 Ovet aukevat
20.00 tanssiryhmä MyuPro esiintyy
21.30 Parapara-kilpailu
22.30 Time to Destination
23.30 Iltabileet päättyvät

Ohjelma ei kestä koko iltabileiden aikaa vaan kävijöille jää hyvin aikaa kavereiden kanssa hengailuun ja jutusteluun. Lisäksi aikaa voi viettää joko pistämällä jalat ristiin tanssipelien parissa tai leikkimällä kaverien kanssa rocktähtiä Suomessa vielä virallisesti julkaisemattoman Rock Band-pelin kanssa! Taikka vaikkapa laulamalla suosikkianimebiisejä animekaraoken mukana!

Time to Destination on kuusihenkinen kuopiolainen j-pop coverbändi, jonka ohjelmisto koostuu Every Little Thingin ja Ayumi Hamasakin musiikista. Pääpainona on molempien artistien 90-luvun tuotanto.

Time to Destination perustettiin keväällä 2007 Atte-Veikon kitaratutkintoa varten ja käynnistyi melkein vuoden hiljaiselon jälkeen uudestaan keväällä 2008. Time To Destination tahtoo viihdyttää j-popin ystäviä erittäin energisellä esiintymisellä ja taitavalla soitolla!

Laulussa hurmaa äänellään ja karismallaan Anu Kaukola, kitaran varressa riehuu Atte-Veikko Kemppainen, koskettimissa maalailee ja liidailee Aleksis Liukko ja Mikko Partanen, bassossa groovaa Sampo Savolainen ja rumpuja mätkii Jami Peltoniemi. Time To Destination kutsuu sinut intohimoiselle matkalla j-popin saloihin ja toivoo että uskallat hypätä kyytiin ja BAILATA!:)

FinnPARAnoids järjestää parapara-kilpailun! Kilpailun aluksi katsotaan miten FinnPARAnoids esiintyy, ja sen jälkeen päästetään tanssijat ottamaan mittaa toisistaan! Luvassa paljon hupia sekä osallistujille että katselijoille! Lisätietoa kisasta löytyy osoitteesta http://parapara.fi

Lisäksi iltabileissä tulee olemaan myytävänä japanilaisia naposteltavia herkkuja kuten Pockyjä!

Sisäänpääsy 4 euroa.

Finnconin iltabileet

Täysi-ikäisille Finnconin (ja toki myös Animeconin) kävijöille on tarjolla rentoa menoa, tuttuja naamoja ja kylmiä juomia Ravintola Telakalla lauantai-iltana. Sisäänpääsy 2 euroa. Katsoa lisätietoa Finnconin sivuilta.